My Cart
0рсд

Svedoci smo današnjeg brzog života, nezdravih navika kako kroz ishranu tako i kroz svakodnevne aktivnosti. U tolikoj brzini sa svakodnevnim obavezama, kuvanje i spremanje hrane je misaona imenica, tako da, ne retko, frižider nam ostaje prazan a mi gladni ili nezdravo siti.

Nažalost mnogi od nas nisu svesni ovih da kažemo naizgled u početku možda ne toliko bitnih stvari, sve dok ne bude kasno. Posledice nezdravog života, nezdrave ishrane nas polako sustižu, a kada nas već stignu, kada već počinjemo da ih osećamo, postaje kasno a problemi postaju veći i ozbiljniji.

Prepoznavši ovaj problem trendovskih životnih navika, pokrenuli smo kompletan program EAT FIT ishrane kroz namenski pripremljene obroke koji zadovoljavaju dnevne potrebe organizma.

Program EAT FIT ishrane se zasniva na balansiranoj zdravoj ishrani, zasnovanoj na svežim namernicama koje, uz optimalnu kombinaciju proteina, ugljenih hidrata, masti, čine idealan obrok koji će vas snadbeti dnevnim potrebama i pružiti dovoljno energije za svakodnevne obaveze.

EAT FIT nudi pet različitih jelovnika:

  • BALANS
  • KETO
  • HIGHPROTEIN
  • LOWCARB
  • ROTACIJAUH

U zavisnosti od svojih ciljeva bilo da želite da smanjite višak kilograma ili pak želite dodatnu mišićnu masu, vaše telo će biti snadbeveno svim dnevnim potrebama organizma, kako za ugljenim hidratima, mastima, proteinima, mineralima, vitaminima.

EAT FIT program je idealan za osobe koje usled previše svakodnevnih obaveza nemaju vremena da se posvete zdravoj ishrani, kuvanju i spremanju iste.

EAT FIT obroke dostavljamo širom Beograda i Novog Sada na kućnu adresu.Vaše je samo da odaberete plan ishrane koji će zadovoljiti vaše dnevne potrebe na nedeljnom nivou i više nikada nećete imati potrebu razmišljati da li ćete stići nešto spremiti, da li ćete preskočiti doručak, ručak ili možda večeru, da li ste uneli dovoljno proteina ili ste previše uneli šećera…

Ne dozvolite da vam nedostatak vremena bude izgovor da se prepustite brzoj hrani, mi smo tu da uštedimo vaše vreme i da se pobrinemo da se hranite zdravo.

EAT FIT ~ štedi vaše vreme i postavlja zdravlje ispred svega.